Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
TWO-O organiseert interactieve open dag voor 10-jarig bestaan

Bob Koning: "We stellen de werkplaats open voor publiek dat moderne ambacht wil ervaren"

Op zaterdag 25 september staat er een feestelijke dag op de planning voor TWO-O. Het Amsterdamse bedrijf, dat zich bezig houdt met het ontwerpen en bouwen van interieur, opent ter gelegenheid van hun 10-jarige bestaan de deuren van haar werkplaats. Op de interactieve open dag kunnen bezoekers komen proeven van het moderne vakmanschap.

Enige tijd geleden werd het jubileum intern al gevierd, doormiddel van een teamuitje in Drenthe. Over een paar weken gaat het bedrijf ook publiekelijk groots uitpakken. "We willen onze werkplaats openstellen voor publiek dat moderne ambacht wil ervaren", vertelt Medeoprichter Bob Koning.


Medeoprichter BoB Koning.

Dagindeling
Het eerste gedeelte van de dag, van 10.00 tot 13.00 uur, is bedoelt voor klanten en mensen uit de omgeving. "Er zullen een aantal proceselementen open worden gesteld voor het publiek, zodat mensen kunnen ervaren hoe onze producten worden geproduceerd. Dit willen wij geheel gratis aanbieden." Om alles in goede banen te kunnen leiden moeten bezoekers zich van te voren aanmelden.Tijdens deze periode kunnen bezoekers gebruik maken van lasergraveerservice, snijplankzaagservice en vormsessies op de CNC-machine. Tevens zal de TWO-O marktplaats geopend worden. Bob geeft aan dat dit nog niet alles is: "Ook bieden we gratis advies aan over design. Zo kunnen we bijvoorbeeld in gesprek gaan met mensen die behoefte hebben aan maatwerk. Tijdens de open dag zouden we hier de eerste details over kunnen bespreken."

Vanaf 13.00 zijn de zakelijke relaties van TWO-O uitgenodigd. Tot 18.00 uur wordt er geproost op succesvolle samenwerkingen, dat gepaard gaat met een barbecue, drankjes en muziek.TWO-O
In de afgelopen tien jaar is TWO-O uitgegroeid van een accessoiremerk tot een volwaardig interieurontwerp- en bouwbedrijf, uitgerust met enkele moderne machines.

Bob sluit af: "We gingen van het maken van fietskratten, zonnebrillen en horloges tot het ontwerpen en bouwen van interieurs voor kantoren, restaurants en woningen. Ondanks dat onze projecten door de jaren heen zijn geëvolueerd, is er één kernwaarde die altijd hetzelfde is gebleven: onze passie voor modern duurzaam vakmanschap."


Alvast een voorproefje op 25 september... De interactieve open dag wordt gehouden op Elektronstraat 21, 1014 AP Amsterdam. Aanmelden kan via de deze link.

Meer informatie:
TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP
Amsterdam
[email protected]
www.two-o.com