Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding aanbod Gelasta comfortklasse 4 en 5

Gelasta, groothandel in vloerbedekking, introduceert nieuwe tapijten. Sinds kort is het assortiment van het bedrijf uit Genemuiden uitgebreid met de Enjoy²² en zes nieuwe kleuren in de collectie Castana.De bestaande Enjoy collectie is vernieuwd en uitgebreid met nieuwe kleuren. Gelasta geeft aan dat de tinten aansluiten bij de interieurtrends van deze tijd. De Enjoy²² is gemaakt van 100% polyamide Imprel garens en heeft een totaal gewicht van 2000 gr/m². Het tapijt is toe te passen in verschillende ruimtes waaronder de woonkamer, slaapkamer en trap. Met comfortklasse vier voelt het tapijt extra zacht aan.

Ook de diepe kleuren van de Castana sluiten, volgens Gelasta, aan bij de interieurtrends. Zo kan bijvoorbeeld diepblauw met aardse tinten of lichte houtsoorten gecombineerd worden. Met de 14 verschillende kleuren zijn er verschillende opties mogelijk.
De hoge pool maakt de Castana zacht. In combinatie met een totaal gewicht van 2.600gr/m² is de Castana beoordeeld met comfortklasse vijf.

Meer informatie:
Gelasta
Karst de Langestraat 16
8281 JA Genemuiden
[email protected]
www.gelasta.nl

Publicatiedatum: