Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bora breidt assortiment uit met een stoomoven

Bora breidt haar assortiment uit met een stoomoven. Met de Bora X Bo presenteert de fabrikant een nieuwe innovatieve technologie. De stoomoven is een combinatie van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in een.

De Bora X Bo kan worden bediend via een 19-inch touch-display met sensortechnologie en is uitgevoerd met WLAN en Bluetooth. Hij heeft een slim deuropeningssysteem, waardoor de deur pas kan worden geopend als de stoom automatisch is afgezogen. Dit bespaart energie.De binnenzijde is gemaakt van roestvrij staal. Dankzij de volautomatische reinigingsprogramma's zijn reiniging en onderhoud eenvoudig en effici├źnt. De recycleerbare reinigingscartridge is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de Bora X Bo en garandeert een lange levensduur.

De unieke kernthermometer bepaalt de optimale gaartemperatuur. De thermometer bevindt zich aan de bovenkant van de oven en wordt vanaf daar in het eten gestoken. Zodra de bereiding de vooraf ingestelde temperatuur heeft bereikt, stopt het gaarproces.

Meer informatie:
BORA
www.bora.com

Publicatiedatum: