Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mosa plant lezingen en workshops voor Glue Amsterdam

Van 16 t/m 19 september is Mosa aanwezig op Glue Amsterdam, het evenement voor designers, architecten, showrooms en galeries. De producent van keramische tegels verwelkomt bezoekers in de Mosa Design Studio Amsterdam. Het bedrijf uit Maastricht heeft een informatief programma voorbereid vol lezingen, workshops en een speciale expo.Op donderdag 16 september kunnen bezoekers in gesprek gaan met 
Marike Andeweg, eigenaar en designer van Not Only White, en Lian van Wanrooy, Industrial Designer bij Mosa.

De dag daarna staat er om 16:00 uur een eenmalige lezing van kunstenaar Harmen Liemburg samen met José Maase, Industrial Designer bij Mosa op de planning. De presentatie gaat over het kunstwerk Flyways van Harmen op station Noord. Om 17:00 uur wordt de dag afgesloten met een borrel. Aanmelden voor de lezing kan via deze link.


Noord/Zuidlijn Amsterdam

Zaterdag 18 september om 13:30 uur kan de lezing van Christel Benning, docent NIA, over het maken van een moodboard gevolgd worden. Pas na de lezing van Christel Benning komen de deelnemers toe aan het maken van echte moodboards. Deze doorlopende workshops worden gegeven door het NIA op zaterdag 18 en zondag 19 september.

Meer informatie:
Mosa
www.mosa.com

Publicatiedatum: