Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belakos laat bezoeker InCoDa kennismaken met vloeren van de toekomst

De data voor de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) naderen en menig exposant maakt zich op de voor het geplande event. Tijdens de vakbeurs, die op 12, 13 en 14 september wordt gehouden in de evenementenhal in Gorinchem, is Belakos ook aanwezig. "In onze stand laten we naast de nieuwste vloerentrends de bezoekers ook kennismaken met de vloeren van de toekomst", vertelt Gerlinde van het bedrijf uit Genemuiden. "Met onze stand zitten we op nummer 810."

"De Rustico en Palazzo vloeren zijn haast niet weg te denken uit het vloerenbeeld. Deze komen in brede planken, verschillende kleurtinten en de mogelijkheid voor verschillende legpatronen. Deze zijn te zien op de beurs."

Daarnaast kan er voor het eerst kennis worden gemaakt met de Attico: de nieuwste kwaliteit van Belakos. Vier nieuwe kleuren, XL-planken én XL- visgraatplanken. Vanaf oktober is deze collectie uit voorraad leverbaar.

Zachte vloeren
Al ruim 60 jaar is de vloerenproducent thuis op het gebied van zachte vloeren. "Hiervan breiden we nog steeds de collectie uit. Zo hebben we verschillende nieuwe kwaliteiten die we presenteren tijdens InCoDa. De Resistanz-collectie is uitgebreid met de Glorious én de Ambitious. De namen zeggen het eigenlijk al,  twee tapijten van Solution Dyed Nylon kwaliteiten. Op de beurs zie je de Hampton, nét zo’n tapijt met kwaliteit. Vanaf oktober uit voorraad leverbaar."
 
Ook de Home-collectie is uitgebreid: de Opal is er al en de Pure is onderweg.

In de stand valt er ook informatie te winnen over de vloerkledentak van de fabrikant. De klant kiest en Belakos regelt het. Dat is het motto van de op maat gemaakt vloerkledenservice. 

Trends tijdens de beurs
"Natuurlijk zijn er trends. Altijd weer. Het is tenslotte waar deze beurs over gaat. Wij kijken bewust welke trends aansluiten binnen ons DNA, waarbij we vooral ook geloven in een duurzaam voortbestaan van dit product. Het ene product sluit het andere ook niet uit. Er zullen altijd mensen zijn die vraag hebben naar tapijt en er zullen altijd mensen zijn die vragen naar pvc. Voor ons, binnen Belakos, gaat het erom dat we die brede klantvraag altijd goed, en servicegericht, kunnen bedienen." 

Meer informatie:
Belakos Flooring
www.belakosflooring.com