Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Harryvan Interieurbouw opgenomen in register Veiligheidsladder NEN

"Op deze manier willen wij bijdrage leveren aan vermindering van ongevallen in de interieurbouw"

Met een Approved Self Assessment registratie in de certificaathouderlijst van Veiligheidsladder NEN onderstreept Harryvan Interieurbouw het belang van veiligheidsbewustzijn in de bouwwereld. Het bedrijf is naar eigen zeggen een van de eerste interieurbouwers in Nederland die in de lijst is opgenomen. Veiligheidsbewustzijn wordt vanaf 1 januari 2022 door opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hebben ondertekend als verplichting opgenomen in aanbestedingen of contracten, de zogenaamde Veiligheid in Aanbesteding (ViA). De ambitie van Harryvan is om de huidige inschrijving de komende jaren om te zetten naar een SCL Light certificering met trede drie.Harryvan Interieurbouw vindt veilig, gezond en milieubewust werken een vanzelfsprekendheid. Niek Antonides, Technisch Directeur: “Wij voeren al jaren een actief beleid. Dit is gericht op het stimuleren van positief gedrag en het creëren van veiligheidsbewustzijn bij onze medewerkers en bij medewerkers van onderaannemers waar wij mee werken. Door het optimaliseren van de aspecten gezondheid, veiligheid en milieu willen wij een positieve bijdrage leveren aan de vermindering van het aantal ongevallen en bijna ongevallen in de interieurbouw.” 

Om te voldoen aan de nieuwe eisen met betrekking tot ViA is eind vorig jaar eerst via een stappenplan en in overleg met Veiligheidsladder NEN bepaald welk niveau behaald moest worden. Vervolgens is een stuurgroep binnen het bedrijf aan de slag gegaan, met een positieve audit en opname in de certificaathouderslijst van Veiligheidsladder NEN als beloning. “Natuurlijk zijn we blij met de bevestiging dat we qua veiligheidsbewustzijn binnen ons bedrijf op de goede weg zijn. Maar hier stopt het voor ons niet. Onze ambitie is om de huidige inschrijving de komende jaren uit te bouwen tot een SCL Light certificering met minimaal trede 3”, verklaart Antonides. 

Over Harryvan Interieurbouw 
Vanuit de vestiging in Hoogezand vertaalt Harryvan Interieurbouw plannen en ontwerpen voor interieurwerk, fijn timmerwerk en grote deuren in perfect uitgevoerde projecten. Het interieurbouwbedrijf is vooruitstrevend en wil de verwachting van zijn opdrachtgevers overtreffen. Dit doen ze door mee te denken en waar mogelijk met vernieuwende en duurzame oplossingen te komen. Door deze enthousiaste, proactieve houding en het aanbieden van alternatieven beschouwen opdrachtgevers de interieurbouwer als initiatiefrijk. Opdrachtgevers zien het bedrijf daarnaast als professioneel omdat ze kunnen bouwen op 100% vakmanschap en een hoge kwaliteitsstandaard, geleverd door zeer vakkundige medewerkers. Harryvan Interieurbouw is al tientallen jaren in handen van dezelfde familie en daarmee een stabiele partner. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een gezonde groei doorgemaakt met landelijk een groot track record op het gebied van projecten die succesvol zijn afgerond. 

Meer informatie:
Harryvan Interieurbouw 
www.harryvaninterieur.nl

Publicatiedatum: