Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jetstone en Keller samen op Küchenmeile 2021

Dit jaar presenteren Jetstone en Keller Keukens zich gezamenlijk op de Küchenmeile. Op landgoed Gut Böckel richten de bedrijven samen het sfeervolle Haferhaus in als inspirerende showroom. Bezoekers vinden er de nieuwste trends in werkbladen van Jetstone (in samenwerking met composietmerk Caesarstone) gecombineerd met de keukennoviteiten van Keller voor het komende seizoen.Noviteiten Keller Keukens
Naast vier nieuwe keukenontwerpen, introduceert Keller het nieuwe Colour Concept; een fraaie en compacte manier om het uitgebreide kleurenprogramma in de dealer-showroom te presenteren. Ook vindt de lancering plaats van een compleet vernieuwde inspiratiebrochure én een kookboek, waarmee naast keukeninspiratie ook kookinspiratie wordt geboden aan de consument.Noviteiten Jetstone en Caesarstone
Jetstone toonde in 2018 en 2019 al hoe ze het sfeervolle Haferhaus op Gut Böckel kunnen omtoveren tot een bijzonder inspirerende ruimte. Dit jaar laat het bedrijf er wederom zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van werkbladen; zowel in materialen als in afwerking. In de bijzondere werkbladen en fraaie moodboards zal de nadruk liggen op materialen die een uitgesproken natuurlijke uitstraling combineren met praktische eigenschappen. De kleur groen maakt zijn rentree en er zijn twee heuse primeurs van Caesarstone, het composietmerk waarvan Jetstone het dealerschap voor Nederland heeft. Een van die primeurs is Arabetto; een fris wit materiaal waarin groene en grijze aders zorgen voor een marmerlook die nauwelijks nog van echt te onderscheiden is.

Locatie en openingstijden
De teams van Jetstone en Keller kijken ernaar uit klanten, samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden te verwelkomen op landgoed Gut Böckel, dat deel uitmaakt van de Küchenmeile aan de A30.

Wanneer: 18-24 september 2021 09.00 – 18.00u
Waar: Landgoed Gut Böckel, Haferhaus Rilkestraße 1, 32289 Rödinghausen

Meer informatie:
Jetstone
www.jetstone.nl

Keller
www.kellerkeukens.nl

Publicatiedatum: