Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf 1 september betrekt bedrijf stand van 125 m2 in Atrium

Le Chair International nieuwe exposant op De Woonindustrie in Nieuwegein

Le Chair International is een nieuwe exposant op De Woonindustrie in Nieuwegein. Het zitmeubelbedrijf uit Almelo betrekt vanaf 1 september een showroom van 125 m2 in het Atrium (standnummer A008a).
Le Chair is een internationaal toeleverancier van zitmeubelen voor retailers, groothandelaren, projecten en de horeca. Het werkt nauw samen met zusterbedrijf Nijwie BV. Naast private labels voor grote klanten /groepen, creëren ze samen ook het eigen lifestylemerk MySons.


Daniël Nijdam (links), eigenaar van Nijwie Furniture, Le Chair en MySons, met Dennis Visscher en Raymond Oelderink.

Over wat men gaat presenteren in Nieuwegein willen de heren nog niet het achterste van hun tong laten zien. Raymond Oelderink daarover: "Ja, dat is nog een verrassing! We kunnen al wel verklappen dat het om een shop in shop zitmeubel-concept gaat. Dat zit in het midden-middelhoge prijssegment met een vloeroppervlakte tussen de circa 80 en 120 m2 dat we in de Benelux selectief willen plaatsen", licht hij een tipje van de sluier op. "Met een bijzondere meerwaarde voor de winkelier in de vorm van een digitale configurator, maar daar wil ik nu nog niet meer over kwijt."

Eigen designafdeling
Dennis Visscher vervolgt: "We hebben onze eigen designafdeling en hiermee zorgen we ervoor dat er constant nieuwe, maar vooral vernieuwende, meubelen ontwikkeld worden. Deze laten we dan door de meest geschikte producent in licentie bouwen. We staan ook voortdurend in contact met producenten van over de hele wereld. Een van hen vertelde dat hij van plan was zijn eigen merk te lanceren, naast de artikelen hij voor ons en andere (eveneens high end) merken produceert. Hij liet ons zijn plannen zien en we waren direct enthousiast. Na diverse gesprekken hebben we in overleg besloten dat wij hiervoor de vermarkting voor de Benelux op ons zouden nemen.

We zijn hiermee exclusief importeur voor de Benelux. De producent kan zich door de samenwerking nu concentreren op de productie terwijl wij als Le Chair o.a. de verkoop en logistiek verzorgen. De modelontwikkeling gaan we samen doen", verklaart Dennis.

Vanaf de komende DWI najaarsvakdagen is deze collectie te zien.

Meer informatie:
Nijwie Furniture
[email protected]
www.nijwie.nl  
Le Chair
[email protected]
www.lechair.com  
MySons
www.mysons.nl
[email protected]