Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martine Bulten van Bisschop & Bisschop Woninginrichting:

'COREtec goed voor 70% van onze vloerenomzet'

Martine Bulten en Harry Bisschop runnen samen een woninginrichtingszaak in Tegelen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in binnenzonwering, gordijnen en vloeren. Wat vloerbedekking betreft, heeft de winkel een COREtec verkooppunt. Niet zonder succes, zo blijkt. Het merk vertegenwoordigt inmiddels liefst 70% van de vloerenomzet binnen Bisschop en Bisschop Woninginrichting.


Harry Bisschop en Martine Bulten zijn samen eigenaar van Bisschop & Bisschop Woninginrichting Venlo.

Bisschop en Bisschop nam een kleine vijf jaar geleden de COREtec vloeren in haar gamma omwille van heel wat interessante pluspunten, zegt Martine Bulten. "Niet alleen het gebruiksgemak, maar het is ook een stille vloer is. Daarnaast heeft het een natuurlijke uitstraling en een goede prijskwaliteitsverhouding. Andere voordelen van COREtec zijn dat je bij bestaande woningen de woonkamervloer niet helemaal leeg hoeft te halen, want de onderste (kurk)laag van de COREtec-vloer vangt alle oneffenheden op."

Hoe staat het met de klantbeleving bij Bisschop en Bisschop Woninginrichting?
"Wij worden enthousiast als onze klanten enthousiast zijn. Een mooi ingerichte woonkamer, een sfeervolle slaapkamer of een totale inrichting van een woning. Als het eindresultaat aansluit bij de  verwachtingen van onze klant, dan zijn wij tevreden. Voor minder doen wij het niet.
Harry en ik hebben veel ervaring opgedaan in de branche van vloeren, gordijnen en binnenzonwering, voordat we de stap maakten om ons eigen bedrijf te starten. We merken dat juist die ervaring maakt, dat we onze klanten goed kunnen adviseren. De persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze klanten, door afspraken op locatie in te plannen wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Voor ons geeft het een extra dimensie aan onze manier van werken", besluit Martine.

Meer informatie:
Bisschop & Bisschop Woninginrichting
Venloseweg 7a
5931 GR Tegelen
Tel. 077 374 46 74
[email protected]
www.bisschopenbisschop.nl