Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Vorm komt met stoel van gerecyclede flessen

Interieurproductenontwerper De Vorm brengt een nieuwe toevoeging aan de Hale-serie. Hale PET Felt Lounge Chair herdefinieert de archetypische loungestoel door innovatieve materialen. In tegenstelling tot het klassieke houten ontwerp, zijn de zitting en rugleuning van de Hale Lounge Chair gemaakt van PET-vilt, gerecyclede plastic flessen.“De uitgebreide flexibiliteit van dit materiaal stelde ons in staat om te experimenteren met de rondingen, om een ​​optimale ergonomische wervelkolom te vinden. Dit is essentieel voor loungestoelen. Als gevolg hiervan is Hale aangepast om de gebruikers te omarmen en hen langdurig zitcomfort te bieden", aldus het Design Team van de Vorm.PET-vilt
Het gebruik van PET-vilt op de zitting en rugleuning maakte het mogelijk om veel traditionele productiestappen terug te brengen tot een enkele 3D-vormactie. De stoelen zijn ontworpen met en stapelbaar stalen frame en kan gemakkelijk worden gedemonteerd en gerecycled na een lange levensduur.De stoel erfde de aanpasbaarheid van de Hale-serie, waardoor hij kan worden aangepast aan de behoeften van een interieur. Het wordt geleverd in 11 PET-viltmengsels met elke aangepaste kleuren op het frame en een uitgebreide selectie stoffen voor diegenen die de voorkeur geven aan een gestoffeerde stoel.

Meer informatie:
De Vorm
Leemansweg 45
6827 BX Arnhem
(026) 820 03 60
[email protected]
www.devorm.nl

Publicatiedatum: