Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tmatt verzorgt interieur voor MAD hotel

Fabrikant van plaatmateriaal Tmatt heeft het MAD Hotel voorzien met hun materialen. Voor dit nieuwe hotelvoorstel zijn materialen zoals hout en natuursteen gebruikt, geschikt voor het bereiken van hoogwaardige afwerkingen. "In alle omgevingen hebben we gespeeld met bekledingen en meubels gemaakt met de nieuwe kleuren van de Tmatt-collectie, het supermatte, anti-vingerafdruk- en zelfherstellende oppervlak." Dat meldt het van oorsprong Spaanse bedrijf in een persbericht.Bij binnenkomst is de receptie de eerste eye-catcher. "Het is het punt waarop het ontwerp het bedrijfsimago van het hotel wil weerspiegelen: rechte lijnen en edele materialen, eenvoudig en elegant. Hiervoor worden de texturen van subtiele lijnen van marmer en cement gecombineerd die zorgen voor een moderne en contrastrijke toets. De warmte van Tmatt Toscano hout met zijn karakteristieke nerf in geroosterde en honingtinten, gecombineerd met Tmatt Legno Fumé met een sobere textuur en elegantie om een verfijnde sfeer te creëren." 

In dit eerste overzicht van de hal, het restaurant en de leesruimte is een juxtapositie van kleuren en texturen te zien die elegantie geeft met moderniteit en een subtiel kleurenspel.

"Vervolgens komen we terecht in een wachtkamer, waar een grote open haard in Tmatt Legno Fumè opvalt, in een klassieke avant-garde stijl, die de hele hotelhal verenigt, samen met een praktische boekenkast in Tmatt Terracotta, die een vleugje kleur toevoegt aan de kamer. De grote ramen zijn belangrijk bij het ontwerp van de receptie, aangezien natuurlijk licht de beleving van de woonruimte verrijkt."De eetkamer
"Het ontwerp van de eetkamer zorgt ervoor dat gasten een ontspannen sfeer voelen waar rust wordt gemengd met goede gastronomie.
Als overheersende toon is gekozen voor de Tmatt Smeraldo toegepast op muren, plafond en meubels, die de lijn van de klassiekers doorbreekt en een vleugje frisheid geeft. Deze kleur is gecombineerd met de textuur van het Tmatt Legno Fumè-hout in de bar, verlicht met indirecte lichtstrips om een rustige sfeer te creëren en een retro-omgeving te creëren. Voor het midden van de kamer is gekozen voor een compact stenen buffet dat beide kamers scheidt."

De kamer
"De hotelsuite is meer dan een ruimte voor ontspanning, het is een plek om uit te rusten, te lezen, te werken en zelfs te genieten van een goed bad. Om deze reden zijn de kleurkeuze, de verdeling en de helderheid van deze kamer de sleutel geweest om een aangename sensatie voor de gasten te bieden.""De suite heeft een kleedkamer die overgaat in een grote multifunctionele rustruimte. De hele kamer is ontworpen met de fusie van het lichte hout van de mediterrane stijl Tmatt Elba, samen met de tijdloze Tmatt Visone en de intensiteit van de rode Tmatt Terracotta, ideaal om het interieur van een kamer te ontwerpen en een geweldige aanwezigheid te bereiken met een vleugje kleur."

"De geïntegreerde verlichting in kasten, plinten of onder de planken draagt bij aan het creëren van een functionele en gezellige omgeving. De LED-strips vullen deze sensatie aan met hun helderheid en laten alles zien wat je nodig hebt."Het doel van dit nieuwe MAD Hotel project is om een gezellige en comfortabele ruimte te creëren, waarin iedereen zich thuis voelt.

Tmatt wordt in Nederland verdeeld door Leeuwerik Plaatmateriaal.

Meer informatie:
Tmatt
www.transformad.com

Leeuwerik Plaatmateriaal
www.leeuwerik.nl

Publicatiedatum: