Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BIC Carpets voegt kleur toe aan collectie

BIC Carpets, producent van gemaakte vloerbedekkingen volgens de Wilton weefmethode, voegt een kleur toe aan het wollen tapijt Tosh.  Het product is gefabriceerd in BelgiĆ« en momenteel verkrijgbaar in vier kleuren: cold grey, white, charcoal en sinds kort ook in sandy brown.

De eigenschappen van wol zorgen ervoor dat het tapijt geschikt is voor alle toepassingen binnen een woning, zowel als afgewerkt of kamerbreed tapijt. De vorm van het product kan door het in 1956 opgerichte bedrijf gepersonaliseerd worden.Designbook
Onlangs werd het Designbook door BIC Carpets uitgebracht, waar een serie van ontwerpen gepresenteerd worden.
"Enerzijds willen we de uitgebreide creatieve mogelijkheden van onze handtuft tonen als inspiratiebron voor architecten en interieurontwerpers. Anderzijds kan elk ontwerp van deze collectie besteld worden door onze BIC liefhebbers. Kleuren kunnen op aanvraag worden aangepast uit de brede kleurenwaaier in wol, fijne wol of lyocell", zo laat BIC Carpets in een persbericht.Meer informatie:
BIC Carpets
Vlamingstraat 12
B-8560 Wevelgem
+32 56 23 54 10
[email protected]
www.bic-carpets.be

Publicatiedatum: