Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Popzanger geeft kijkje in zijn House Papaya

Met zijn karakteristieke lange haar en Indie-look, heeft de Spaanse popzanger Carlos Sadness de deuren geopend van zijn huis. De zanger, die bekend staat onder de naam Shinoflow, geeft een kijkje in zijn House Papaya dat vol staat met tropische vruchten, op een lijn staande planeten en Kave Home meubelen.


Shinoflow, oftewel Carlos Sadness, op zijn beige Blok 3-zitsbank.

De beige Blok bank gecombineerd met het Dethra tapijt helpt het natuurlijke licht in de kamer te versterken en creƫert een warme sfeer. Zijn eetkamer is multifunctioneel en is veelzijdig dankzij de Koda tafel en Runnie stoelen. Carlos vertelt: "Mijn idee voor het huis was dat je overal een manier kon vinden om een idee te ontwikkelen. Voor mij is de woonkamer de meest inspirerende en levendige ruimte van het huis."


De Koda tafel en Runnie stoelen.

"Mijn favoriete meubelstuk van Kave Home is de Delsie. Het heeft die cross-over van mid-century stijlen maar tegelijkertijd is het organisch, natuurlijk en design. Ik hou vooral van de manier waarop het speelt met het licht omdat het vormen produceert die komen en gaan", aldus de 34-jarige Spanjaard.


Delsie tv-Meubel.

De popzanger sluit af met het feit dat hij van gemixte stijlen houdt: "Sommige meubels hebben kwaststreken uit het midden van de vorige eeuw, terwijl andere een meer rustieke, kunstzinnige uitstraling hebben, of een oud Bauhaus-achtig gevoel."Meer informatie:
Kave Home
www.kavehome.nl

Publicatiedatum: