Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Honey is ook als klim- en speeltoestel te gebruiken

Zeshoekig zitelement van recyclebaar kunststof

Dragon Plastics heeft een zeshoekig zit-, klim- en speelelement geproduceerd met recyclebaar kunststof. De Honey is bedacht door de COMB Interieur Architectuur in samenwerking met Eromesmarko om ook op een ruimtelijk vlak een sociale veilige omgeving te creƫren. "Je kunt van de Honey stoelen en tafels maken door de verschillende elementen als bouwstenen op elkaar te stapelen. Hierdoor blijft de constructie stabiel en veilig, maar toch flexibel inzetbaar. De Honey is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en perfect voor het basis- en voortgezet onderwijs." Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



"Dragon Plastic heeft voor de Honey gebruik gemaakt van Polyethyleen ofwel PE, een van de meest duurzame producten. De meerkleurige confetti-variant produceren we zelfs van 100% gerecycled PE-regeneraat! Oude kunststof producten worden in onze werkplaats vermalen in de shredder en de ontstane kleine korrels kunnen als grondstof weer ingezet worden voor het maken van nieuwe duurzame producten. Het gehele proces gebeurt in onze eigen werkplaats, zodat we zeker weten dat we gebruik maken van 100% kwalitatief gerecycled plastic. Hierdoor kunnen we duurzame kunststoffen gebruiken zonder dat het kwaliteit inlevert." 

Meer informatie:
Dragon Plastics 
www.dragonplastics.nl

Publicatiedatum: