Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In samenwerking met textiel- en kleurdesigner

Designlabel introduceert home office hubs

Het afgelopen jaar werkten we massaal van huis uit en ook in de toekomst zal onze thuiswerkplek een prominent onderdeel blijven van ons interieur. Om tegemoet te komen aan deze nieuwe noden, introduceert het Deense designlabel Montana de nieuwe pre-designed home office hubs. Een reeks van drie verschillende soorten bureaus, een mobiel opbergkastje en twee organizers.
De items zijn te verkrijgen in 40 verschillende kleuren, deze zijnj gecreëerd in samenwerking met textiel- en kleurdesigner Margrethe Odgaard.


Het Montana systeem werd ontworpen door Peter Lassen (rechts). Diens zoon, Joakim Lassen (links), is de huidige CEO van het bedrijf. 

"Al meer dan een jaar is thuiswerken een realiteit. Sommigen hebben de mogelijkheid om een aparte kamer in te richten als thuiswerkplek. Anderen hebben iets minder geluk en ruimte. Met de lancering van onze bureaumeubels willen we hier op inspelen en deze nieuwe realiteit omarmen", zegt Joakim Lassen, CEO van Montana. De Studio is een handig hangkastje (met geïntegreerd magneetbord) dat je openklapt tot werktafel. Het kastje is ontworpen voor kleinere woningen. Voor meer opbergruimte heeft het familiebedrijf de Bureau en Workshop ontworpen. Ook Runner, een mobiel rolkastje, creëert extra opbergruimte. Desk organizers Classify en Collectie zorgen voor orde in de rommelige chaos. De reeks ontving onlangs het EU Ecolabel alsook het Deense Binnenklimaat label.

Meer informatie:
Montana Furniture
www.montanafurniture.com

Publicatiedatum: