Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Liza van Leur: "Zowel het magazijn als kantoor werd te klein"

Lemetex plust met 440 nieuwe kussens

Importeur van woningtextiel Lemetex, ook wel bekend onder het label Unique Living, heeft het afgelopen jaar een geheel nieuwe showroom gerealiseerd in haar pand dat in 2020 werd betrokken. Het is alweer de derde toonzaal, waarover Lemetex beschikt. Naast een showroom in Italië opende het bedrijf ook al eerder dit jaar een nieuwe showroom in Brühl (Duitsland).Door de groei die Lemetex doormaakt werd het bedrijf gedwongen om van Zaltbommel naar het nieuwe pand in Hedel te verhuizen. "Zowel het magazijn als het kantoor werd te klein. Laatst hebben we ook weer een paar nieuwe werknemers in dienst moeten nemen. Nu zijn we met zo'n 25 man."

De verhuizing van de showroom zat er al een tijdje aan te komen, maar werd door de coronatijd steeds uitgesteld. "In de afgelopen coronatijd zijn we verhuisd naar een ander pand, maar toen de plannen gemaakt werden wisten we nog niet dat covid-19 eraan zat te komen. Daarom hebben we besloten om te wachten met de bouw van de showroom. Dit jaar hebben we dit weer opgepakt, dus die is nu helemaal verbouwd. Sinds vorige maand is hij geopend voor klanten."Summer Spring 2022
Ondanks de leverproblemen en hoge kosten is het Lemetex gelukt om een geheel nieuwe collectie te presenteren. "We hebben 11 verschillende kleuren in de collectie en per kleur 40 verschillende kussens. In totaal zijn er dus 440 nieuwe kussens toegevoegd aan het assortiment." Met de toevoeging van de kersvers producten telt het assortiment 4400 verschillende artikelen. Het aanbod bestaat voornamelijk uit kussens en plaids, maar ook tafelkleden, tafellopers, placemats, textieldecoraties zijn terug te vinden in de showroom te Hedel.Meer informatie:
Lemetex / Unique Living
Buitenkamp 18
5321 KB Hedel
[email protected]
www.uniqueliving.nl