Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Quantum Easy van Falmec onderscheidt zich dankzij zwart keramisch glas van Schott

Quantum Easy vertegenwoordigt de evolutie van Falmec's originele Quantum model, het in het oppervlak geïntegreerde kooksysteem geïnspireerd op het concept van de quantumdeeltjes.
De nieuwe versie is eenvoudiger en sneller te installeren en bevat het Carbon.Zeo-filter in het aanzuiggedeelte. Het filter maakt gebruik van de natuurlijke eigenschappen van de houtskool en zeoliet door een ongekende filtratie te bereiken die in staat is ongewenste geurtjes met extreme efficiëntie tegen te houden.Door de speciale vorm van de Quantum Easy kan de lucht worden afgezogen, gefilterd en ten slotte weer rechtstreeks in de achterkant van de kast worden uitgestoten. Dit betekent een snellere installatie en gemakkelijker onderhoud van het systeem, aangezien er geen extra leidingen of filterkits nodig zijn.
Het systeem wordt geleverd met een rechthoekige buis waarvan de lengte tijdens de installatie kan worden aangepast aan verschillende kastdieptes, plus een deflector die op de keukenwand wordt aangesloten, om de luchtstroom te optimaliseren door turbulentie en lawaai tijdens de werking te verminderen.

Quantum Easy behoudt alle kenmerken van het elegante en minimale ontwerp van het originele Quantum-model. Bovendien onderscheidt deze inductiekookplaat zich door de afwerking met zwart keramisch glas van Schott, terwijl het afzuiggedeelte in het midden is uitgerust met een gemotoriseerd klepsysteem met glazen panelen die automatisch opengaan tijdens het koken en weer sluiten aan het einde van de sessie om perfect aan te sluiten bij de kooktijd. Het afzuiggedeelte is over de hele omtrek afgebakend door een zwart stalen frame met krasbestendige behandeling.
De Quantum Easy biedt vier kookzones met Flex Surface-technologie, 9 niveaus + Booster, en touch control met display; hij is ook uitgerust met een borstelloze motor van 600 m3/u voor een hoge energiebesparing en een automatische modus die de afzuigsnelheid aanpast voor constant uitstekende kookprestaties.

Meer informatie:
Falmec
www.falmec.nl

Publicatiedatum: