Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klantendienst uitbreiden, site optimaliseren en Europese webshop

Meubelzaak Meubis op zoek naar 200.000 euro

Een aantal weken geleden is meubelzaak Meubis gestart met een crowdfundingcampagne. Via WinWinner kunnen ondernemers hun groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Op deze manier wil Meubis haar ambitieuze groeiplannen waarmaken. De campagne loopt nog tot 27 juli.


Dimitri Samaras en zijn meubelzaak Meubis.

Het team van Meubis bestaat in totaal uit 12 personen. De onderneming is niet alleen in België actief; ook Nederland en Frankrijk behoren tot de doelgroep. De meubelzaak verkoopt binnenmeubelen via zowel hun fysieke showroom als via de webshop verkoopt. De webshop 'wint jaar na jaar aan belang voor de totale omzet', meldt het bedrijf. Zo werd vorig jaar meer dan 60% van de omzet via online orders behaald. In totaal steeg de omzet in 2020 met 26% ten opzichte van 2019.

Dimitri Samaras, eigenaar van Meubis: "Het is ons doel om binnenkort onze klantendienst verder uit te breiden, de site te optimaliseren en onze Europese webshop te lanceren."
Om dit mogelijk te maken heeft het Vlaamse bedrijf een doel gesteld van € 200.000. Samaras voegt toe: "Momenteel staat de teller op € 26.000 en zijn er achterliggend reeds toezeggingen die dit bedrag ondertussen meer dan verdubbelen."


Dimitri Samaras.

Mensen kunnen het familiebedrijf al vanaf € 500 een duwtje in de rug geven. Tot maximaal € 5000 kan er geïnvesteerd worden, met een jaarlijks nettorendement van 4,55% en een duur van vier jaar.

Meer informatie:
Meubis
Staatsbaan 10a
9991 Maldegem
www.meubis.be

WinWinner
www.invest.winwinner.be

Publicatiedatum: