Hollandsch Slapen telt dertien deelnemers

Hollandsch Slapen 2021 wordt 12, 13 en 14 september aanstaande georganiseerd in Kasteel Groeneveld te Baarn. De deelnemers zijn inmiddels bekend, laat de organisatie via Facebook weten.

Kasteel Groeneveld in Baarn vormt het decor van het slaapevent.

Hollandsch Slapen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een succesvol relatie-event voor de slaap- en textielbranche. Naast de namen Auping, Avek, Bedding House, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Hilding Anders, Gebr. Jonk, Kuperus, Mahoton, M line en TexelWool doet dit jaar ook Steel & Stockings mee: "stoer design door vrouwen" zoals ze zichzelf omschrijven.

Nieuwste trends

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd.

Netwerken
Naast de vele nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten. Gezellig samenzijn in een prachtige omgeving onder het genot van een lekker hapje of drankje is een belangrijk kenmerk van het evenement. Op de maandagavond is er een heerlijke barbecue.

Aanmelden kan via www.hollandschslapen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven