Kostbare afwerkingen voor Terzani lampen

Terzani's Precious Design Concept is luxe geëvolueerd: de Italiaanse onderneming presenteert twee nieuwe afwerkingen voor Argent en I Lucci Argentati lampen. Het resultaat zijn lichtsculpturen waarvan de verlichting ruimtes transformeert door dynamische licht- en schaduweffecten. Ze creëren een nieuwe visuele taal van wat luxe is, een taal die zowel de esthetiek van vandaag, architectuur en design tradities weerspiegelt, maar ook duwt in de richting van de toekomst.Argent: nieuwe afwerking in roségoud
Met deze hanglamp creëert ontwerper Dodo Arslan een glinsterende wolk. Argent bestaat uit metalen schijven die door ambachtslui van Terzani met de hand tot clusters zijn gevormd. Eenmaal aangestoken, verspreiden de schijven met hun meervoudige, schuine oppervlakken een zachte, glinsterende gloed. Argent is verkrijgbaar in roestvrij staal, verguld en roségoud. Zwart nikkel en champagne zijn op verzoek verkrijgbaar.

I Lucci Argentati: nieuwe geborsteld gouden afwerking
I Lucci Argentati put uit de natuur om een grillig, maar modern licht te creëren. Het doet denken aan een school vissen die door zoet water dartelen en creëert een betoverende luminescentie. Sets van 22 slanke lampjes vormen samen een prachtige hanger met dunne insnijdingen langs de onderkant die een ingetogen, rustige schoonheid creëren. Dankzij het modulaire systeem is I Lucci Argentati aanpasbaar en kan het in veel verschillende configuraties worden gecombineerd: van klein tot extra groot; als een pendel of een sconce; en afgewerkt in geborsteld nikkel of wit.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven