Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nachtrust opent derde vestiging in Nijmegen

Nachtrust is niet meer weg te denken uit de slaapbranche. De slaapspecialist bestaat inmiddels al vijftien jaar. Afgelopen vrijdag heeft het bedrijf op de woonboulevard in Nijmegen zijn derde winkel geopend. Pal naast zijn eigen Auping Store. De multibrandstore Nachtrust Nijmegen telt 1000 m2 aan showroomoppervlakte. De winkel in Beuningen heeft een oppervlakte van 1500 m2.  "We verkopen meerdere topmerken", vertelt eigenaar Arslan. Naast de drie showrooms opereert hij landelijk met zijn website Nachtrust.nl.



"Op 1 augustus 2020 heb ik de Auping Store in Nijmegen overgenomen. Bij het verkopen in de winkel kwam vaak de vraag of wij ook slaapsystemen hadden waar ze Auping mee konden vergelijken. Al snel zei ik dat dit niet mogelijk was en dat ze dan naar de eigen winkel in Beuningen moesten gaan. Dit in de hoop dat ze dat ook echt zouden doen." De vraag naar een winkel op de Woonboulevard in Nijmegen werd steeds groter. "Het naastgelegen pand kwam vrij en dit was een kans die precies paste in het plan dat ik voor ogen had. Klanten kunnen nu vanuit de Auping Store worden doorverwezen naar het naastgelegen Nachtrust-filiaal en andersom."

Woonboulevard
Arslan is met zijn twee slaapspeciaalzaken niet de enige op de woonboulevard. "Naast mijn twee winkels zitten ook de bekende privatelabel winkels van Totaalbed, Swiss Sense etc. Maar met mijn winkel kan ik me onderscheiden met de merken die ik voer." In zijn showroom staan bedden van merken zoals Avek, Tempur, Norma, Caresse, Merens, Serta, Pullman en Eastborn. "Met dit kan ik makkelijk de strijd aan met de concurrenten, die een paar deuren verderop zitten."

Inpandig heeft de winkel ook een Van Dyck shop zitten. "Goed bedtextiel was tot vrijdag nog niet te verkrijgen op de woonboulevard. Hiervoor kunnen ze nu bij mij terecht."

De winkel is zeven dagen per week geopend in Nijmegen. "Klanten kunnen bij ons elke dag terecht voor advies. Door de week staan er drie adviseurs klaar en in de weekenden hebben we vier a vijf verkoopmedewerkers." 

Vierde winkel
"In anderhalf jaar tijd is Nachtrust gegroeid van vijf werknemers naar 25", vertelt Arslan trots. "Binnenkort komen er hier nog meer bij. We zijn op zoek naar een nieuw pand of bedrijf dat we kunnen overnemen om zo de dekking van Nachtrust verder te versterken."

Meer informatie:
Nachtrust
www.nachtrust.nl     

Auping Nijmegen 
www.auping.com