"Ik ben blij te zeggen dat ik de beste matrassen van Nederland verkoop"

Auping Store Nijmegen overgenomen door slaapspecialist

Om in tijden van een crisis een grote winkel te overnemen, daar heb je lef en zelfvertrouwen voor nodig. Hier ontbreekt het de heer Arslan niet aan. Sinds 1 augustus jl. is hij trotse eigenaar van de Auping Store in Nijmegen. Arslan is geen onbekende in de slaapbranche, sinds 2006 is hij met zijn slaapspeciaalzaak Nachtrust gevestigd in Beuningen. Hier verkoopt hij onder andere de merken Auping, Tempur en Serta.
"Bij mij in de winkel in Beuningen heb ik ook een grote afdeling van Auping. Klanten waarderen dit merk uitermate en dit zien we ook terug in de afzet. Dit gaf voor mij de doorslag om een eigen Auping Store als droom te stellen.""De droom was er al jaren, om een Auping single brandstore te openen. Nu deze mogelijkheid op mijn pad kwam greep ik deze met beide handen aan", vertelt Arslan. "De toenmalige eigenaresse was positief over de overname die ik wilde gaan doen. Zelf vond ik het een lastige stap om in deze tijd een winkel over te nemen. Het vergt een grote investering. Maar mijn team in Beuningen van Nachtrust had er net zoveel vertrouwen in als ik dus heb ik de stap gemaakt."

Veranderingen
Veel aanpassingen gaat hij niet doorvoeren in zijn nieuwe winkel. "In 2021 zal ik zowel in de Nachtrust-winkel als in de Auping Store het nieuwe Auping concept gaan toepassen. Op deze manier krijgen de klanten nog meer beleving bij het Nederlandse beddenmerk. Verder wil ik gewoon mijn filosofie doorvoeren zoals ik dat al inmiddels 15 jaar lang doe."

"De winkel heb ik in zijn geheel overgenomen, inclusief twee fijne medewerksters van de vorige eigenaresse. Naast deze twee toppers ben ik ook nog op zoek naar een nieuwe topper voor erbij die zich vastbijt in de klanten om zo verder te groeien."Auping
"Auping is een bedrijf dat bedden produceert met precies datgene wat de consument in deze tijd wenst", vervolgt hij. "De bedden worden geproduceerd op Hollandse bodem, daar begint het al mee. En daarnaast: wat de klant wenst is een totaalconcept in beleving. En dat is wat ze bij Auping doen. Ze weten de consument te prikkelen voor een goede nachtrust. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik nu een winkel heb met Nederlands' beste matrassen van eigen bodem."

Toekomst
Boven de beddenzaak in Nijmegen zit nog een verdieping die op dit moment door Arslan wordt verhuurd aan een andere partij. In de toekomst wilt hij dit een bestemming geven dat past bij zijn visie op de beddenbranche en zijn concept.

Meer informatie:
Auping Nijmegen
www.auping.com

Nachtrust

www.nachtrust.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.