Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interieurwinkel sluit na 30 jaar alle vestigingen

"Het besluit om te stoppen hadden we al voor de lockdowns genomen. We waren zeven dagen per week open, met in elke vestiging twee werknemers. Intussen werd de concurrentie online steeds groter."

Dat zegt mede-eigenaar Erik Kramer (59) van &Klevering in een interview met dagblad Het Parool. Na 30 jaar gaan alle winkels dicht. Het bedrijf gaat nog wel door als groothandel met het eigen merk &k amsterdam. Bij B2B lifestyle inkoopcentrum TICA heeft het een showroom.

&Klevering groeide in de afgelopen 30 jaar uit tot een cadeau- en interieurwinkel met een eigen collectie: van een nieuw servies en een Indonesische kast tot theelichtjes in de vorm van grachtenpandjes. De Bijenkorf en warenhuis Liberty London werden vaste klanten. Nu, na dertig jaar, sluiten de winkels op de Jacob Obrechtstraat, Haarlemmerstraat en Middenweg in Amsterdam, meldt de krant.

Naast de &klevering winkels, heeft het bedrijf ook een groothandel met het eigen merk ‘&k amsterdam’. Een merk dat is opgericht in 1992 met de ambitie kleurrijke, creatieve decoratie en geschenken te creëren om het dagelijkse leven thuis op te vrolijken. Karakteristiek voor het merk is Nederlands design met een twist. Moderne items worden afgewisseld met klassieke stukken die allemaal een frisse look krijgen. Vaak worden er grappige aspecten toegevoegd als aanwezige kleuren en patronen. Ook wordt er samengewerkt met getalenteerde – jonge – Nederlandse ontwerpers die de visie van ons merk delen en hen een kans te bieden hun talenten aan de wereld te laten zien. Het merk ‘&k amsterdam’ vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.

Als groothandel is &Klevering actief bij B2B lifestyle inkoopcentrum TICA, eveneens met het een eigen merk ‘&k amsterdam’. De collectie daar bestaat uit kleurrijke vazen, potten, borden, bekers, glazen, decoratieartikelen, spaarpotten, onderzetters, tasjes, servies, lampen, verlichting, kandelaren, kussens, textiel en kaarsen.

Meer informatie:
&Klevering
www.klevering.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven