Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aanbieder zoekt wederverkopers voor MeetBench

De Projectinrichter verwerft distributierechten voor meubelprogramma

De Projectinrichter B.V en Chris Pachen Interieur Architecten (CPIA) hebben een overeenkomst gesloten om het vergader- en brainstormmeubel MeetBench op de markt te zetten.



De Projectinrichter is de grootste onafhankelijke aanbieder van kantoormeubelen in Nederland. Een van de specialiteiten van CPIA is het ontwerpen van ruimtes en producten die inspireren tot positief gedrag door hun multifunctionele inzetbaarheid.

Effectief vergaderen
MeetBench is ontworpen om organisaties te faciliteren bij een effectievere manier van vergaderen. Met twee basisvormen, een hoekdeel en een recht deel, beide eenvoudig koppelbaar, zijn vergaderopstellingen te creëren die interactief vergaderen bevorderen en passief toehoren vrijwel onmogelijk maken. Vergaderen op een andere manier met meer dynamiek en plezier, verhoogde efficiency voor de organisatie en een verbeterd welzijn voor de medewerker.



MeetBench is er in twee varianten: MeetBench Tube en MeetBench Frame. Diverse bladbedekkingen en stoffen zijn er toe te passen. Hierdoor past de MeetBench in vrijwel elk interieur en organisatie
De Projectinrichter brengt MeetBench op de markt en nodigt geïnteresseerde wederverkopers uit om contact te zoeken.

MeetBench is reeds een aantal keren succesvol toegepast en is per 1 juli leverbaar. De formele marktintroductie zal voor de zomervakantie plaatsvinden. Uiteraard volgens de eventuele, nog van kracht zijnde, restricties met betrekking tot Covid-19.

Meer informatie:
De Projectinrichter
info@deprojectinrichter.com 
www.deprojectinrichter.com 

Publicatiedatum: