Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Systeem van Mario Ruiz is bekroond in categorie Product Design

Badkamermeubel wint Red Dot Award 2021

Het badkamermeubelsysteem SEN, ontworpen door Mario Ruiz voor Fiora, heeft de Red Dot Design Award gewonnen in de categorie 'Product Design'.

SEN is een compleet badkamermeubelprogramma dat de behoeften van alle soorten badkamerruimtes beantwoordt. De collectie wordt gekenmerkt door een minimale, lichte metaalstructuur in contrast met gesloten volumes. Zoals altijd is textuur een sleutelelement in het ontwerp van SEN, dankzij een afwerking ontworpen door Mario Ruiz, met "verhoogde kanalen en andere elementen die een rijke zintuiglijke dimensie geven aan de bovenoppervlakken van de badmeubelen".

SEN is een van de meest ambitieuze collecties van Fiora, met een groot aantal referenties die van dit ontwerp een creatief instrument maken, want "het laat toe om te spelen met volumes die zich aanpassen aan verschillende ruimtes naargelang hun grootte en functionaliteit, alsook aan de opslag- en organisatiebehoeften van elke gebruiker", legt Mario Ruiz uit.Opbouwwastafels, inzetwastafels en halfinbouwwastafels; geïntegreerde wastafelbladen, wastafelbladen met werkblad; open wastafelonderkasten met legplanken of gesloten met laden; wandhangende of vrijstaande open modulaire opbergtorens met legplanken of kastdeuren. Daarnaast is er een collectie verschillend gevormde spiegels met verlichtingsarmaturen die directe en indirecte LED-verlichting bieden; evenals handdoekrekken, lage krukjes en vergrotende spiegels die de collectie compleet maken.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven