Bergkamp verkoopt villa voor 19 miljoen euro

Ex-voetballer Dennis Bergkamp heeft z'n villa in Blaricum voor een flink zakcentje weten te verpatsen. De oud-voetballer ontving niet minder dan 19 miljoen euro, zo schrijft Hollywood Huizen. Daarmee maakte Bergkamp flinke winst, want hij stopte zelf 11 miljoen in de bouw van de villa.


Het huis vanaf boven gezien. FOTO VAN EGMOND ARCHITECTEN.

De architect van het huis, Van Egmond Architecten, beschrijft het als volgt: "Een spannend kappenlandschap met lage gootlijn die afgewisseld wordt door puntkappen en glooiende torenaccenten, dat typeert deze riante villa. Door zijn witte stucwerk gevel steekt de villa mooi af tegen het omliggende groen. De doorgaans lage gootlijn, gecombineerd met de horizontale donkerrode gevelbanden benadrukken de verticaliteit in het landschap."

"De ronde torenelementen geven de verschillende gevels een verticaal accent. Deze ronding zorgt voor schitterende binnenruimten die weids uitzicht bieden op de groene omgeving. Strakke natuurleien op het dak geven de villa een moderne afwerking. De kelderverdieping is voorzien van o.a. een zwembad, deze wordt door een verdiept terras aan de tuin verbonden. Royale veranda en pergola’s verbinden het interieur met het exterieur en geven ruimte voor een prachtige beleving van de tuin." 

Bron: Hollywood Huizen 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven