Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Beddenspecialist opent 3e vestiging in Heerlen

Boek & Offermans Makelaars heeft de verhuur tot stand gebracht van de bedrijfsruimte aan de Parallelweg 34 te Heerlen. In de Limburgse plaats opent Beddenspecialist Gasse slaapcomfort binnenkort haar 3e vestiging.Gasse Slaapcomfort, met vestigingen in Maastricht en Simpelveld, bestaat sinds 1992. Hiermee zijn zij de grootste slaapspecialist in Limburg met merken als Auping, Pullman, Jensen en M-Line.

Het betreft een royaal bedrijfsobject bestaande uit showroom, bedrijfsruimte/werkplaats en kantoorruimte gelegen op een zeer goede zichtlocatie nabij de op- en afrit van de N280 (stadsautoweg, afrit woonboulevard). Het object omvat circa 940 m² en is gebouwd in 1990. Verder is het geheel gelegen op een ruim perceel van 2.130 m² met voldoende parkeermogelijkheden op het verharde buitenterrein.

Het object is gelegen op bedrijven/handelsterrein ‘In de Cramer’ welke strategisch is gesitueerd tussen de binnenstad van Heerlen en de meubelboulevard. Het betreft een van de drukste punten van Parkstad dankzij de ligging nabij de autoboulevard en woonboulevard met grote trekkers als Ikea, Praxis Tuincentrum, Gamma, Praxis, Pets Place / Boerenbond XL, Xenos en Sijben meubels.

Door de goede bereikbaarheid vanaf de A76 en de centrale ligging tussen Duitsland en België is In de Cramer tevens goed bezocht door Duitse en Belgische klanten.

Meer informatie:
Gasse Slaapcomfort
www.gasse.eu 

Boek & Offermans Makelaars
www.boek-offermans.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven