Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rutger Brussen en Tim de Kler brengen Hollywood naar de interieurmarkt

Rutger Brussen en Tim de Kler veroveren met hun professionele videoproducties de interieurwereld. Na grondig onderzoek zijn ze tot de conclusie gekomen, dat vele interieurmerken behoefte hebben aan goede product- en bedrijfsvideo’s. Met het label Youcee zijn ze het eerste video reclamebureau worldwide dat zich exclusief op de interieurmarkt focust. Door deze specialisatie zijn ze in staat om interieurmerken te begeleiden naar de toekomst. Vanuit hun dynamische hoofdkwartier, boven de Studio’s van Aalsmeer, verzorgt het snelgroeiende IVC-team voor custommade producties.Interieur in beeld
Het IVC-team bestaat uit creatives, producers, strategen en communicatiespecialisten. Met elkaar bedenken zij op maat gemaakte concepten en werken dit in overleg met de klant uit. Geen standaard ideeën, maar op maat gemaakte producties, waarbij een gezonde dosis humor en lef wordt gebruikt. Ze laten een brand tot leven komen. Van social media content tot commercials en alles daartussenin is mogelijk.

Hollywood style
Alle producties worden vooraf goed voorbereid, gepland en altijd met de hoogste kwaliteit geproduceerd. Zij werken alleen met professionals en de juiste apparatuur. Zo filmen zij met camera’s, waarmee ook Hollywoodfilms worden geschoten. De producties die ze maken zijn dan ook bioscoopwaardig.

Meer informatie:
International Video Company
www.iv-company.com 

Publicatiedatum: