Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Experience centra Best For Interiors open

De regelingen omtrent het coronavirus worden langzamerhand versoepeld en dat is goed nieuws voor de members van inkoopplatform Best For Interiors. Vanaf deze week is het namelijk mogelijk om de meeste showrooms van de diverse leveranciers op afspraak te bezoeken. 


Oprichter Manon Teunissen.

"Het bezoeken van de showrooms gaat volgens de richtlijnen van het RIVM. Per showroom verschilt het bezoekaantal van één of twee personen. Het dragen van een mondkapje in de experience centra is verplicht.
Nieuwsgierig en in de gelegenheid? Plan dan een bezoek bij de betreffende leverancier. Bekijk hier hoe je je afspraak kunt inplannen en welke richtlijnen er gehanteerd worden."

"Bfi-members mogen gebruik maken van de showrooms van onze leveranciers. Ideaal om samen met je klant de meest geschikte meubels en woonaccessoires uit te zoeken en te testen. De items bestel je vervolgens makkelijk en snel via onze b2b webshop. Wij verzamelen de items van de diverse leveranciers voor je. Zodra je order compleet is, neemt onze transporteur DutchNed contact met je op om een bezorgafspraak met je in te plannen op het gewenste moment en afleveradres. Zo worden de opdrachtgever en de member ontzorgt."

Meer informatie:
Best For Interiors
www.bestforinteriors.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven