Ex-topmodel Phaedra Hoste draait al tien jaar mee in het interieurwereldje

Sinds 2015 is voormalig fotomodel Phaedra Hoste interieurspecialist en hoofdredactrice van Belgisch interieurmagazine Imagicasa. Ze schrikt er niet van dat het nu topdrukte is in de interieurbranche door corona. “Sinds de lockdown willen mensen van hun huis een luxehotel maken”, zegt Hoste tegen de Gazet van Antwerpen.


Phaedra Hoste. FOTO INSTAGRAM

Al weer heel wat jaren zit Phaedra in de interieursector. “Soms kijken mensen op als ik zeg dat ik in de interieurs zit. Maar ik draai intussen al tien jaar mee in het wereldje. Mijn magazines bestaan al zes jaar, en daarvoor had ik in Antwerpen al een interieurzaak voor ontwerper Eric Kuster helpen oprichten.”

Naar eigen zeggen was ze haar hele leven al gefascineerd door design. “De meeste vrouwen worden blij als ze een handtas van Chanel vinden op het internet, ik word enthousiast als ik een mooie designstoel ontdek.” 

Imagicasa is intussen wereldwijd bekend, dankzij de Engelstalige versie van het magazine en de bijhorende Instagram-pagina. “Maar ik vind het fijn dat ik mezelf niet als Phaedra Hoste op de voorgrond moet zetten. Het product spreekt voor zich, en mensen hebben nu echt door dat we een goed magazine maken. Het is mijn bedrijf en ik ben de zaakvoerder. Voilà. En daar ben ik veel gelukkiger mee.” 

Bron: Gazet van Antwerpen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven