Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
MIRA Interieur & Meubelontwerp levert metamorfose op

Flinke metamorfose voor jaren-60-villa

MIRA Interieur & Meubelontwerp, een bureau voor interieurarchitectuur en meubelontwerp, heeft een jaren-60-villa in Nieuwegein een flinke metamorfose gegeven. Het gesloten en sombere aanzien heeft plaats moeten maken voor een open en moderne uitstraling.



Mira Nasruddin: "De sterke punten van de villa bleven behouden, maar door aanpassingen in materiaal en kleur kreeg de woning een hedendaagse upgrade. De binnenzijde van de woning kreeg een opwaardering waarbij we door middel van een nieuwe indeling volop zichtlijnen introduceerden."



De opdrachtgevers hadden een belangrijke wens: hun nieuwe woning moest een warm, gezellig en fijn thuis worden waarbij gasten echt het gevoel krijgen dat ze welkom zijn. Door het aanbrengen van lichte zachte materialen oogt de woning vriendelijker en ontstaat er meer interactie met de omgeving buiten.



Meer informatie
MIRA Interieur & Meubelontwerp
info@miranasruddin.com
www.miranasruddin.com

Publicatiedatum: