Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf levert meubels voor het gehele interieur

Mark Berends van Design85: "Hopelijk kunnen we de opwaartse lijn vasthouden"

"Wat de verwachtingen zijn voor 2021? Hopelijk kunnen we de opwaartse lijn vasthouden qua orders en bezoekersaantallen. We hebben dit jaar goed geïnvesteerd in ons machinepark en tevens in de online vindbaarheid, we hopen dan ook dat dit zijn vruchten zal afwerpen in 2021", laat Mark Berends weten.

2020 was voor veel ondernemers een roerig jaar. Zo tegen het einde van het jaar, dat gedomineerd werd door de perikelen rond Covid-19, blikken we met een aantal personen uit de branche terug op het afgelopen jaar. Ook nemen we alvast een kijkje in 2021. Wat gaat ons het nieuwe jaar brengen? 

Die en andere vragen leggen we voor aan mede-eigenaar Mark Berends van Design85

In 2013 begonnen Mark Berends(rechts) en Kevin Veldkamp een online winkel met meubels met duurzame materialen. 

Hoe kijk je terug op 2020?
Het was een raar en vreemd jaar, met spanning voor de televisie gezeten toen de premier in maart aangaf dat we in “lockdown” moesten. Vanaf dat moment ging het enorm voortvarend met ons bedrijf. Binnen korte tijd vlogen de industriële bureaus de deur uit en moeten we alle zeilen bijzetten om de levertijd te gaan halen en gelukkig is dat ook gelukt. Vanwege Covid-19 is het zakelijk een bijzonder goed jaar voor ons geweest, echter privé was het erg vreemd en raar dat je eigenlijk niets kon ondernemen.

Wat zijn hoogtepunten geweest?
De vele online orders en aanvragen die we hebben mogen ontvangen vanuit Nederland, maar verder ook vele orders mogen leveren naar België, Duitsland, UK, en Frankrijk. Echt een topjaar geweest voor ons.

Misschien ook dieptepunten ervaren?
Nee

Waar zie je naar uit?
Even een paar dagen vrij met de feestdagen om even bij te tanken, zodat we vanaf januari weer met nieuwe energie er tegen aan kunnen gaan.

Wat doe je tijdens de Kerstdagen?
Normaal gesproken komen met we 1e en 2e kerstdag met de gehele familie bij elkaar, maar helaas gaat dit jaar niet lukken. We zullen tijdens de kerstdagen in kleine groepjes bij elkaar zijn om toch nog even het “kerstgevoel” te voelen.

Publicatiedatum: