Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Je haalt er functionaliteit én stijl mee in huis!"

Nieuwe projectkwaliteit Betona Project

Tegelijkertijd met de extra hanger Dynamic Wood (deze bestaat uit vijf rustiek eiken plankdessins) zal Interfloor Tapijt BV, in Nederland marktleider met vloerbedekkingen van 4 meter breed, de nieuwe projectkwaliteit Betona Project introduceren. Deze heeft het uiterlijk van een subtiel betonnen vloer, zo laat de leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als projectgebruik weten.

Een combinatie van de geliefde en trendy marmer- en betonlook met woon- en werkgenot van het hoogste niveau! Zo vat Interfloor Betona Project samen. "Het is uitermate slijtvast, waterbestendig, een stuk comfortabeler dan een daadwerkelijke vloer van beton en met zijn classificatie 23-33-42 geschikt voor vrijwel alle ruimtes en toepassingen", somt het bedrijf op. "Je haalt er functionaliteit én stijl mee in huis!"

Kortom een krachtpater uitgevoerd met Mechanical Embossing voor optimale prestaties en toegepast met een ultra hygiënische HyperGuard+® PU coating die deze naadloze PVC vloer nog eens extra eenvoudig te onderhouden maakt.  

Meer informatie:
Interfloor Tapijt Vinyl Project 
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
tel: 038-3866222
[email protected] 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: