Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking drie Brabantse ondernemers levert krachtig meubelstuk Strong One op

"Wat een half jaar geleden begon als een nieuw en spannend avontuur, is op dit moment realiteit geworden!! Strong One by Hans Kuijten is een creatief en intens proces geweest dat heeft geresulteerd in een droom die nu werkelijk tastbaar is en staat als een huis. Met de krachtige steun, kennis, vakmanschap en enthousiasme van Alphenberg Leather en Jess. In de personen Rob Koemans en Maarten van de Goor, is hier een echt oer-Hollands product ter wereld gekomen: een stoel. Krachtig in zijn ontwerp en uitvoering en sterk in de samenwerking tussen deze drie Brabantse ondernemers!"



Hans Kuijten is enorm trots dat deze Strong One vanaf heden te verkrijgen en te bestellen is. Voor residentieel als projectmatig gebruik. "Speciale dank ook aan Mountain Residences BV, die me de kans gaven dit krachtige meubelstuk mede te ontwikkelen voor hun mooie resorts!! Peter Baas (Photography, red.) en Big Bang Brands voor het visuele spektakel en Elements of Interiors voor de geweldige stoffen", aldus Kuijten.

Meer informatie: www.hanskuijten.nl

Publicatiedatum: