Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Keukenfabrikant legt basis voor uitbreiding van digitale groei

Störmer Küchen klaar voor de digitale toekomst

Op 15 december 2020 is Störmer omgevormd tot een AG en maakt daarmee een einde aan het transformatieproces van een klassieke keukenfabrikant naar een digitaal opererend meubelbedrijf.
'Er is veel gebeurd sinds 2012 en er zijn altijd uitdagingen geweest. Dit heeft Störmer als team echter steeds gemanaged en kon middels een korte omweg zijn weg vervolgen en zich omvormen tot de andere meubelfabrikant', meldt het bedrijf.Samen met 2020 Insight ontwikkelde het bedrijf zich tot een procesgedreven en flexibel bedrijf, dat zowel standaard- als ook maatwerkproducten d.m.v.  één software-module kan verwerken en produceren. De hiermee beoogde snelheid en flexibiliteit is altijd het doel geweest en is dit jaar gerealiseerd. De output van de Planningen en Bestellingen gebeurd al langer niet meer alleen op papier, maar kan in zijn totaal in diverse moderne formaten zonder verdere inmenging worden overgedragen in de voor de ontvanger passende vorm.
“Om het bedrijf na enkele lastige jaren toekomstbestendig te maken, hebben we besloten om de bedrijven Störmer en Eschebach samen te voegen en om te vormen naar een naamloze vennootschap. Hiermee zetten we een streep onder het turbulente verleden en sluiten we deze in een topfitte conditie af“, zegt Christoph Fughe van het keukenbedrijf. 

Meer informatie:
Agenturen Huis in 't Veld
[email protected]
www.keukenagenturen.com

Publicatiedatum: