Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Charlotte Labee lanceert interieurgeur Balance Your Senses Spray die goed is voor je brein

In het leven draait alles om balans. Die balans begint in het brein, dat in nauwe verbinding staat met de zintuigen. Een krachtig zintuig zoals de reuk geeft je hersenen belangrijke informatie over de omgeving en beïnvloedt hiermee je hersengolven en gemoedstoestand. Met geur kun je dus aansturen hoe je jezelf voelt. Daarom brengt Charlotte Labee nu haar eigen Balance Your Senses Spray op de markt.Balance Your Senses Spray: ondersteun je breinbalans
"Deze spray bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld om je hersenprocessen positief te beïnvloeden. De Balance Your Senses Spray komt in 4 verschillende geuren (Peppermint, Lavendel, Lemon & Rosemary), met elk hun eigen bijzondere kenmerken."

Wat geuren doen voor de hersenen
"Je reukzintuig behoort tot je oerinstinct en communiceert met het reptielenbrein en het limbisch systeem. Hierdoor kunnen geuren emoties of herinneringen oproepen. Maar ze kunnen ook je hersengolven beïnvloeden en zo bepaald gedrag of handelen stimuleren."

"Ga je eenmaal aan de slag met geuren om je breinprocessen te veranderen, dan zijn etherische oliën hiervoor een uitstekende keuze. Deze vloeibare plantenextracten vinden hun oorsprong in de natuur en worden al eeuwenlang gebruikt in de kruidengeneeskunde. Het zijn geuren die van nature voorkomen in de omgeving waarin het brein is geëvolueerd."

"Etherische oliën zijn hoog geconcentreerd en hebben hierdoor een intense, maar zeer aangename geur. Bij het ruiken van bijvoorbeeld etherische lavendelolie, waan je je voor even middenin uitgestrekte Zuid-Franse lavendelvelden. Ook zitten er in de olie stoffen, die na het inademen in je bloedbaan belanden en een specifieke uitwerking hebben op je brein en lichaam."

De voordelen van Balance Your Senses Spray
"De Balance Your Senses Spray combineert alle voordelen van etherische oliën met het gemak van een spray. Je smeert het product niet op je huid (dit is bij hoog geconcentreerde etherische oliën vaak geen goed idee), kunt het met een paar spraytjes meer of minder gemakkelijk doseren en neemt het in tegenstelling tot een diffuser altijd snel en eenvoudig met je mee."

"Hierdoor kun je in elke omgeving een geurbeleving creëren waar je je goed bij voelt. Waar je ook bent; thuis, op kantoor of in een nieuwe en onbekende setting. Met de Balance Your Senses Spray breng je balans aan wanneer het nodig is en geef je je hersenen en zenuwstelsel direct een stimulerende, kalmerende, 
ontspannende of juist cognitieve boost."

Meer informatie:
Charlotte Labee
www.charlottelabee.com 

Publicatiedatum: