Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Familie Willems van De Eiken Zetel:

"2020 was zeker niet alleen kommer en kwel"

"Wij kijken uit naar opnieuw beurzen te mogen doen. Opnieuw mensen te mogen ontmoeten. Lades opentrekken, voelen aan stoffen, relaxen uit proberen, gezellige babbels en alles uit de kast halen. Laten we hopen dat 2021 dat wel voor ons in petto heeft", meldt de Belgische familie Willems.

2020 was voor veel ondernemers een roerig jaar. Zo tegen het einde van het jaar, dat gedomineerd werd door de perikelen rond Covid-19, blikken we met een aantal personen uit de branche terug op het afgelopen jaar. Ook nemen we alvast een kijkje in 2021. Wat gaat ons het nieuwe jaar brengen? 

Die vragen leggen we voor aan de familie Willems van De Eiken Zetel nv.

2020 wat een jaar...
We stonden allemaal even op de pauzeknop. Thuis werd figuurlijk een werkwoord, timmeren, behangen, decoreren, verbouwen en herbouwen. Thuis werd atelier, restaurant, café, werkplek, fitness en speeltuin. Elkaar ontmoeten had een heel andere definitie.

Wij maken meubelen voor mensen, wanneer je lege straten, cafés, restaurants, steden en dorpen ziet besef je meer dan ooit dat we elkaar nodig hebben om gelukkig te zijn. Thuis creëer je samen. Daar willen we nog sterker en meer op inzetten. Mensen willen opnieuw mooi wonen en daar willen we de komende jaren nog sterkere op inspelen.

2020 was zeker niet alleen kommer en kwel. De lancering van &dez., het nieuwe label van De Eiken Zetel was een hoogtepunt voor ons allemaal. Het eerste woonthema “Dromen in de duinen” is goed onthaalt en hier werken we ijverig aan verder. Stilstaan is achteruitgaan, wij blijven investeren …   

Kerst is dit jaar net iets anders. Normaal hoe meer zielen, hoe meer vreugd nu is het eerder hoe beperkter hoe veiliger. Wij vieren het intiem maar daarvoor niet minder gezellig. Lang aperitieven met wat bubbels en nadien samen in de zetel een kerstfilm zien.

Wat u ook mag vieren dit seizoen: wij wensen u het beste!

Daniel Willems (oprichter),
Philippe en Kathy Willems
En het voltallige team van De Eiken Zetel NV