Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ceramica Vloeren introduceert: thuis winkelen tijdens lockdown

"Oplossing wordt door klanten warm ontvangen"

Alle niet essentiële winkels zijn sinds 15 december gesloten. Ook de showroom van Ceramica Vloeren in Heerhugowaard is dicht tot 19 januari. En alleen online bestellen zit er niet in: “Klanten willen onze vloertegels ook graag in het echt zien." Met deze gedachte ontstond snel het nieuwe concept: Ceramica Vloeren aan Huis. In je eigen huis een tegel uitzoeken met professioneel en eerlijk advies. “De klant kiest online een aantal tegels uit, stuurt ze door via WhatsApp en de adviseur komt bij je thuis op visite. Een geweldige oplossing wat door klanten warm wordt ontvangen."Creatief ondernemen tijdens lockdown

Ceramica Vloeren kreeg veel vragen van klanten hoe ze nu de tegels in het echt kunnen bekijken. Verbouwingen gaan gewoon door en de klant wilt graag hun nieuwe vloer eerst zien, voelen en er overheen lopen. Koen Jansen van Ceramica Vloeren: “We houden ons natuurlijk strikt aan de regels en kunnen klanten niet in onze showroom ontvangen. Maar andersom kan wel. We bezoeken, op gepaste afstand en met mondkapje, de klant thuis. De klant ziet direct welke tegel het beste bij hun interieur en ruimte past. Het stukje persoonlijke contact wordt erg gewaardeerd bij hun keuze."

De voordelen van thuis winkelen
Thuis tegels uitzoeken gebeurd al een lange tijd. Klanten bezoeken de winkel en nemen een sample mee naar huis. Zo krijgt de klant natuurlijk het beste beeld van de tegel. Nu gaan we een stapje verder: de adviseur neemt online de wensen van de klant door en weet ook mooie alternatieven mee te nemen. Eenmaal aangekomen bij de klant krijgt de adviseur een beter beeld van de ruimte en kan daarom de klant optimaal adviseren. “Ik merk vooral dat de klant behoefte heeft aan advies over combineren van stijlen en kleuren. Dat kan bij de mensen thuis veel beter”, Aldus Koen, adviseur bij Ceramica Vloeren.

Over Ceramica Vloeren
Ceramica Vloeren is een jong, lokaal bedrijf uit Heerhugowaard dat zich volledig richt op keramische tegels. Ze verkopen alleen A-kwaliteit tegels uit High-end fabrieken en staan voor een persoonlijke, eerlijke service. Ze streven naar een optimale klantervaring en proberen met de nieuwe dienst zich te onderscheiden in de lokale markt.

Meer informatie:
Ceramica Vloeren
www.ceramicavloeren.nl

Publicatiedatum: