Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BerryAlloc geeft vloer weg van € 2500

Werner Wesenhagen uit Diemen is de gelukkige winnaar van de Win je vloer wedstrijd die gelanceerd werd door BerryAlloc in het kader van de VT Wonen & Design beurs. Op 27 november overhandigde Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland de gelukkige winnaar een cheque voor een vloer ter waarde van € 2500,-. Dit vond plaats bij Alfavloeren Hazerswoude Rijndijk, waar net een gloednieuwe brandstore van BerryAlloc is geplaatst.“Deze wedstrijd werd gelanceerd naar aanleiding van de oktober woonmaand van VT Wonen”, vertelt Yvonne. "We hebben een gelijkaardige wedstrijd gelanceerd in België tijdens Batibouw eerder dit jaar en dit werd zeer positief ontvangen. De VT Wonen & Design beurs was het uitgelezen moment om deze wedstrijd ook in Nederland te lanceren.” Werner haalde het van meer dan 400 deelnemers. “Ik ben ontzettend blij met deze prijs”, aldus Werner. “Alle vloeren in mijn recent aangekochte woning moeten gerenoveerd worden, het wordt geen makkelijke keuze want het aanbod van BerryAlloc is zeer uitgebreid.” Zijn voorkeur ging alvast uit naar de Cement Light Grey uit de Spirit vinylplanken en -tegel collectie, een prachtige LVT vloer in groot tegelformaat die te leveren is in zowel click als gluedown versie.

Over BerryAlloc
“Bij BerryAlloc geloven we in het leven, in elk soort leven en bieden de vloer die daarbij past. We bieden een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling. BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Door nauwe opvolging van trends en gebruik van onze technische expertise, hebben wij als doel onze klanten te inspireren en verrassen.”

Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com 

Publicatiedatum: