Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thonet breidt collectie uit met barkrukken

Met de hoge barkruk S 32 VH en de lage barkruk S 32 VHT komt Thonet tegemoet aan de trend van hoge tafels en bars in horecagelegenheden, in moderne flexibele werkomgevingen en in
woonkamers en keukens. De zithoogte van 65 cm (S 32 VHT) of 75 cm (S 32 VH) bevordert de communicatie in allerlei situaties – aan de bar, hoge keukentafels en statafels.Het ontwerp is gebaseerd op de bekende stalen buis-sledestoel S 32 van Marcel Breuer uit de jaren 20 van de vorige eeuw, een populaire stoel dankzij de boeiende combinatie van materialen. De elementen van gebogen hout met het kenmerkende Weense vlechtwerk, in de traditie van Thonet, contrasteren met de gereduceerde toepassing van stalen buizen. De combinatie van het strakke minimalistische design met het transparante vlechtwerk maakt de S 32 VH en de S 32 VHT geschikt voor verschillende interieurs en ruimtes, zoals verblijfs- en kantoorruimtes, recepties, restaurants, bars, maar ook eetkeukens. Dankzij zijn lichtgewicht ontwerp (8,5 kg), kan hij gemakkelijk  gedragen en verplaatst worden.

Eerder dit jaar heeft Thonet de stalenbuis-sledestoel S 64 van Marcel Breuer uit dezelfde productfamilie uitgebreid met de traploos in hoogte verstelbare draaistoelvariant S 64 VDR.

Meer informatie:
Thonet
www.thonet.de 

Publicatiedatum: