Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kook- en bakgeuren verleden tijd met Küppersbusch

Een open keuken waar kook-, eet- en woongedeelte in elkaar overlopen stelt ook hoge eisen aan de keukentechniek. De luchtkwaliteit van de keuken heeft namelijk grote invloed op het comfort. Een goede afzuiging is essentieel, maar de Duitse keukenapparatuurfabrikant Küppersbusch ontwikkelde een systeem dat de lucht al bij de bron zuivert. Hierdoor is de lucht in de keuken frisser en minder vet.De ovens van dit merk zijn uitgerust met een ökotherm ovenkatalysator. Hierdoor wordt de lucht al gereinigd tijdens het bakproces. Bak- en braadgeuren in de keuken behoren tot het verleden. Het centrale element is de ventilator. Deze zorgt voor een optimale luchtcirculatie en warmteverdeling in de oven en garandeert garen op meerdere niveaus, zonder dat de smaak of de geur van een product op een ander product wordt overgedragen.

Een schone zaak. De door vet- en geurdeeltjes vervuilde lucht wordt door een ventilator aangezogen en door de katalysator geleid. De ventilator voert de lucht langs het verwarmingselement direct in de katalysator. Daarbij worden alle restdeeltjes in water en koolzuur omgezet. De op deze wijze gezuiverde lucht wordt in de oven teruggeleid. Hierdoor behoort het omslachtig reinigen van de oven tot het verleden.

Het ökotherm systeem is energiebesparend, want door deze procedure komt energie vrij die in de oven wordt teruggeleid en daar wordt gebruikt om te bakken en te braden. Tegelijkertijd blijven de gerechten bijzonder sappig en blijven de natuurlijke aroma’s behouden.

Meer informatie:
Küppersbusch
www.kupperbusch.nl 

Publicatiedatum: