Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Donzel schenkt meubels aan minderbedeelden

Woongelofelijk Van Donzel heeft december uitgeroepen tot Woongelofelijke Decembermaand, waarin zij onder andere de Woongelofelijke Weggeef Winkel op touw zetten. In deze winkel geven zij meubels en accessoires cadeau aan minderbedeelden in Uden die via de Adviesraad Sociaal Domein Uden door de gemeente Uden zijn aangeschreven.Vrijwilligers en giften

De woonitems worden door Woongelofelijk Van Donzel geleverd. “Toen we onze leveranciers benaderden werd het idee warm ontvangen. Velen leveren daarom graag een aantal items, of zelfs een volle trailer. Uiteraard trekken we ook onze eigen winkel leeg. Echt fantastisch om te zien hoe gul iedereen rondom dit project is”, aldus Mark van Uden, commercieel manager bij Van Donzel. Op 15, 16 en 17 december zijn er kijkdagen, waarop genodigden hun voorkeuren opgeven. Op 19 en 20 december mag het toegewezen cadeau opgehaald worden. Pim van Donzel, directeur Woongelofelijk Van Donzel: “We kiezen elk jaar zelf een goed doel. Vooral in de decembermaand dragen we mensen die het nodig hebben graag een warm hart toe. Ruim 70 vrijwilligers van de gemeente, Rotary Club Uden, ASD-Uden én Van Donzel zetten zich belangeloos in voor hun medemens. Dat er door deze actie gezinnen in een nieuw interieur Kerstmis kunnen vieren is een prachtig vooruitzicht.”

Berry Dufornée, bestuurslid Adviesraad Sociaal Domein Uden (ASD-Uden): “Onze eigenlijke taak is het adviseren van het College van Burgemeester en Wethouders van Uden over beleidszaken. Het uitvoeren of ondersteunen van evenementen hoort daar dus niet echt bij, maar toen Woongelofelijk Van Donzel ons benaderde voor deze actie hebben wij heel snel besloten te doen wat we konden. Tenslotte adviseren wij ook in het belang van de mensen van de gemeente Uden die minder te besteden hebben en deze actie: het weggeven van goede en vaak nieuwe meubels aan die inwoners die helaas zelf eigenlijk niet de middelen hebben om die te kopen, vinden wij een geweldig initiatief!”Woongelofelijk Van Donzel
Sinds 1910 is Woongelofelijk Van Donzel een autoriteit op het gebied van interieur en styling en werkt het bedrijf met passie en liefde aan de woonwensen die klanten bij hen neerleggen. In de corona-tijd kwam Van Donzel al eerder met spraakmakende activiteiten, zoals de afstand stickers bij de kassa’s, een drive thru voor het ophalen van gekochte items, een online vrijmarkt veiling op Koningsdag en Woonsnacks uit een snackautomatiek.   

Meer informatie:
Woongelofelijk Van Donzel
www.vandonzel.nl 

Publicatiedatum: