Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cotap introduceert PVC collectie met Uniclick en Unizip kliksysteem

Cotap heeft onlangs haar pvc-collectie voorzien van het bekende Uniclic en Unizip kliksysteem. Voortaan zijn alle tegels en planken met 0,55 mm toplaag verkrijgbaar met het Uniclic kliksysteem en is het visgraatpatroon voorzien van het Unizip kliksysteem.

Sterke klikverbinding
Door deze sterke klikverbinding is de vloer eenvoudig te verwerken en in elkaar te klikken, waardoor de vloerdelen niet los komen. Het voordeel van de Unizip klikverbinding is dat het visgraat pvc heel eenvoudig terug te leggen is voor stoffeerders. Daarnaast is het visgraat pvc voorzien van een geïntegreerde ondervloer en zijn er geen A en B panelen meer nodig.De meest harde en sterke vloer
De Silent Rigid Click (SRC)-technologie staat garant voor een ultra stabiele 'Rigid Board’. De kern van de plank is harder en sterker dan bij een verlijmde PVC vloer, doordat deze luchtvrij is en voorzien is van kalksteen. Door de extreme hardheid van het materiaal kan de PVC vloer met SRC-technologie over een bestaande vlakke vloer worden gelegd.

Dikte van de plank
De huidige kurkenonderlaag is bij de PVC collectie met 0,55 mm toplaag vervangen door een IXPE-onderlaag. De totale dikte van de plank is aangepast van 5,5 mm naar 7 mm, hierdoor is de vloer comfortabeler te leggen. Met deze kenmerken voldoet de collectie ook aan de normen van het bouwbesluit 10dB Deltalin geluidsreductie. Hierdoor is deze vloer goed toepasbaar in appartementen.

Leginstructie nieuwe kliksysteem
De PVC collectie is verkrijgbaar in tegel- en houtdecors en trendy dessins. De hele collectie is eenvoudig te verwerken door het sterke Uniclic en Unizip kliksysteem.

Meer informatie:
Cotap
www.cotap.nl 

Publicatiedatum: