Op 7 december, tijdens Black Monday heeft TMC Wonen een symbolische waardebon t.w.v. € 89.475 euro overhandigd aan de lokale horeca. Dit gebeurde in het restaurant Slot Oostende te Goes. De waardebon werd overhandigd aan de regiovoorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, Frank de Reu.


Links in beeld Frank de Reu (regiovoorzitter Zeeland van Koninklijke Horeca Nederland), midden Johan Witte Jr. (mededirecteur TMC Wonen en bedrijfsleider TMC Bergen op Zoom) en rechts Eva van Asselt (binnenhuisadviseur bij TMC Goes).

De actie van TMC Wonen is opgezet om lokale horecagelegenheden een steuntje in de rug te geven nu deze zo zwaar getroffen worden tijdens de Coronapandemie. In eerste instantie was er een actie verzonnen om het 45-jarig jubileum van TMC te vieren, maar de start daarvan viel gelijk met de lockdown in maart. Jaap Witte: “We hebben toen al snel de jubileumactie omgezet naar de horeca actie. Iedere klant die bij ons meer dan 1000 euro besteedt, krijgt een horecabon t.w.v. 75 euro.”

Deze Horecabonnen kunnen ingeleverd worden tot eind 2023 bij elk deelnemend restaurant, ondertussen zijn dit er al ruim 50. Restaurants kunnen zich nog steeds aanmelden voor deze actie. Dit is kosteloos en de horecaondernemer ontvangt het volledige bedrag van 75 euro bij het inleveren van de bon. Ook de actie is nog niet afgelopen, Jaap Witte: “Ons eerste doel was €45.000, het bedrag wat we wilden uitgeven aan de jubileumactie. Daar zijn we dus ondertussen al ruim overheen. De actie loopt officieel tot 31 december 2020, maar we gaan sowieso door tot we de €100.000 bereikt hebben.”  

Meer informatie:
TMC Wonen
www.tmcwonen.nl