Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Independent Hotel Show Amsterdam uitgesteld

"Na lange discussies met belanghebbenden uit de industrie en belangrijke partners, hebben we de uiterst moeilijke beslissing genomen om Independent Hotel Show Amsterdam, die op 16 en 17 maart 2021 in RAI Amsterdam zou plaats vinden, uit te stellen." Dat laat Mieke Berkers weten. Zij is Event Manager van de Independent Hotel Show. Als nieuwe data zijn 29 en 30 juni 2021 geprikt. Op deze beurs zijn exposanten aanwezig uit de wereld van onder andere design & decor, techniek, bedden, marketing etc.

"Ondanks de planning voor de hoogste normen van hygiëne en netheid in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid, willen we uiteindelijk doen wat het beste is voor de hoteliersgemeenschap. We weten dat de show het perfecte platform zal bieden om opnieuw verbinding te maken, nieuwe zakelijke oplossingen te vinden en te leren, en we kijken ernaar uit om de industrie weer onder één dak samen te brengen.

Hoewel de show nu later in 2021 zal plaatsvinden, heeft het team van Independent Hotel Show Amsterdam gewerkt aan manieren om eerder een brug te slaan tussen de industrie. Op woensdag 20 januari organiseren we een gratis eendaagse top."

Meer informatie: www.independenthotelshow.nl

Publicatiedatum: