Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollandse glorie in Shanghai

Afgelopen maand opende de Nederlandse modeontwerper Jan Taminiau zijn eerste winkel annex showroom in Azië. Taminiau noemt het ‘een leefruimte in het hart van Shanghai, waarbij hij mensen uitnodigt tot het ontdekken van hun artistieke ziel en creatieve vrijheid’. Voor het interieur van deze prachtige boetiek koos Taminiau voor de Amulet-poef van Leolux, ontworpen door Edward van Vliet.

Taminiau werd in Nederland vooral bekend bij het grote publiek door de jurken die hij ontwierp voor Koningin Maxima. Buiten de landsgrenzen maakte hij onder meer kleding voor de zangeressen Lady Gaga en Rihanna. Voor de ontwerper is de winkel een droom die uitkomt; hij was altijd al zeer geïnspireerd door de Chinese bewerkingstechnieken. Taminiau presenteert in de winkel onder meer de meest iconische jurken van de laatste 17 jaar.

Amulet
De Amulet-serie van Edward van Vliet is opvallend door zijn vorm en verhoudingen.

Amulet I is aan de onderzijde afgerond met facetten en krijgt extra diepte door de opengewerkte verticale naden met aan de binnenzijde een afwijkende kleur (optie). Amulet II heeft zowel boven als onder facetten. Hier zijn de accenten aangebracht in de vorm van een siersteek, die versmelt met, of juist kleurrijk afsteekt tegen de bekleding van uw keuze. De designs van Van Vliet stralen zonder enige uitzondering pure klasse en elegantie uit. Het is de combinatie van warme stoffen en de zachte glans van de materialen waarmee hij tijdloze combinaties maakt.

Over Leolux
Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

www.leolux.nl 

Publicatiedatum: