Importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie

Decostar neemt vier populaire merken over

Decostar, importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie met showrooms in Apeldoorn en Brussel, heeft vier merken overgenomen: het gaat hierbij om Greenleaf, Ashleigh & Burwood, Vellutier en Village Candle. Het in Apeldoorn gevestigde bedrijf Decostar neemt per 1 januari 2021 vier geurlijnen over van Sajovi BV uit Lelystad. Decostar wordt distribiteur van de populaire geurmerken Ashleigh & Burwood, Greenleaf, Village Candle en Vellutier.

Decostar is een importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie met showrooms in Apeldoorn en Brussel. Met de uitbreiding van het assortiment geur, wordt het assortiment van Decostar nog completer. Naast het eigen label Countryfield en Thomas Kent Clocks voegt Decostar genoemde vier merken toe aan het merkenhuis.

"Naast de snel wisselende en altijd actuele collecties in woondecoratie maken we als Decostar vooral het verschil met onze persoonlijke, betrouwbare en professionele werkwijze", laat Sietse Hoogstede weten. "Daarnaast beschikken we over een effici├źnt en betrouwbare logistiek systeem, gebaseerd op een volledig geautomatiseerd order entry systeem. Leveringen kunnen dankzij dit systeem ook snel bij de klant geleverd worden, dat ook voor de vier nieuw toegevoegde merken een groot voordeel is."

Meer informatie:
Decostar
info@decostar.nl
www.decostar.nl
www.countryfield.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.