X²O opent 32e filiaal in Nederland

De combinatie van een nationaal netwerk van fysieke showrooms & een gebruiksvriendelijke inspirerende webshop, blijkt voor X²O Badkamers de gouden formule. De badkamergigant serveert het volledige pakket: een mix van shopervaring, producten met een prijs-kwaliteitverhouding, expertise én persoonlijke service. Na de recente opening in Utrecht, Amsterdam en Heerlen opent de badkamerspecialist in december haar 11e en 12e in Apeldoorn en Enschede.De winkelketen van X²O Badkamers – actief in Nederland sinds 2015 – kent al sinds z’n start een explosieve groei. Ook nu weer, met de toch wel woelige coronaperiode van de afgelopen maanden, bleef de badkamerspecialist een stevig tempo aanhouden. Dankzij de combinatie tussen een versnelde uitbouw van de webshop en persoonlijk advies in de showrooms, gaat de expansie verder als een speer. “Waar veel retailers de handdoek in de ring moesten gooien door de gevolgen van de coronacrisis, zijn wij kunnen blijven groeien en blijven we inzetten op expansie”, aldus Retail Director Annelies Braeckman van X²O Badkamers.

Innovatie is een vaste waarde in de aanpak van X²O Badkamers. Een visie die hen de afgelopen jaren al 10 showrooms in Nederland en 21 showrooms in België opbracht. In Nederland komt er dit jaar, na de opening in Apeldoorn, nog een nieuwe showroom bij in Enschede. Daarnaast staan er in België ook 2 nieuwe showrooms op het programma. Tijdens het openingsweekend van de X²O Badkamers filialen in Apeldoorn en Enschede worden de showrooms (tot wel 1800m² groot) feestelijk ingewijd met respect voor alle coronamaatregelen.

Meer informatie:
X2O Bakamers
www.x2o.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.