Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TrendSet Winter 2021 verschuift naar februari

TrendSet Winter 2021 wordt uitgesteld naar 20 - 22 februari 2021. De huidige situatie en de prognoses tot het einde van het jaar maken deze beslissing noodzakelijk. "We hadden graag TrendSet georganiseerd op de geplande datum in januari. Maar vanwege de laatste politieke beslissingen is dat niet mogelijk. Nu concentreren we onze inspanningen op de nieuwe datum van 20 tot 22 februari 2021 om de branche het vertrouwde platform voor productbeleving en orderbeveiliging. Dat is in het belang van onze exposanten en vakbezoekers ”, aldus Tatjana Pannier, Managing Director van TrendSet. Met een datum in februari kunnen exposanten tijdig voor de start van het seizoen de trends voor lente en zomer 2021 en de nieuwe producten voor kerst 2021 presenteren in 15 Interiors & Lifestyle Fair Areas en vier Topic Areas. 

TrendSet Winter 2021: TrendSet - 117e vakbeurs voor interieur, inspiratie en lifestyle van zaterdag 20 februari tot en met maandag 22 februari 2021 in Messe München (expositiecentrum van München).

Meer informatie:
Trendset
www.trendset.de 

Publicatiedatum: