Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf betrekt met andere partijen nieuwe showroom in Duitsland

Lex Tiggeler van Richmond Interiors: "Volledige dekking is waar we nu naar streven"

Richmond Interiors kijkt terug op een turbulent, maar zeker geslaagd jaar. Dit komt mede doordat het bedrijf een aantal jaren geleden volledig het roer heeft omgegooid. Sindsdien richt zij zich niet meer alleen op de verkoop van kasten, maar wordt er een totaalpakket van interieurartikelen aangeboden.Directeur Lex Tiggeler: "We zijn toentertijd een andere weg ingeslagen die zich nu uitbetaalt. Het is goed om te zien dat ons merk in binnen- en buitenland steeds bekender wordt. Binnen twee jaar zijn onze volgers op Instagram bijvoorbeeld gegroeid van 10.000 naar 62.000."

Volledige dekking

Voor de komende jaren is de ambitie volstrekt duidelijk: volledige dekking in Nederland. "Momenteel zijn we voornamelijk in de Randstad erg goed vertegenwoordigd. Het is nu zaak om ons juist ook op de andere gebieden te richten. In Oost-Nederland is onder andere nog winst te behalen."

"Tevens willen we meer shop-in-shops openen. We merken dat deze samenwerkingen het best verlopen met woon- en interieurbedrijven, waar de winkeleigenaar zelf nog door de winkel loopt. Op die manier kun je makkelijker een band opbouwen en dan zie je de resultaten groeien."Showroom in Brühl
Richmond Interiors is niet alleen in Nederland actief bezig. Zo gaat zij, in samenwerking met verschillende partijen, een nieuwe showroom in Duitsland openen. "In Brühl, vlakbij Keulen, staat een groot magazijn van 9000 m2 leeg. We hebben besloten om hier een nieuwe showroom te openen, zodat onze Duitse klanten niet de grens over hoeven te steken", licht Lex toe.

Tijdens originele 'beursperiodes' zullen er showroomdagen georganiseerd worden. De eerste showroomdagen zullen van 7 t/m 20 december gehouden worden. Eind januari 2021 staan de volgende dagen gepland.Steeds vernieuwen
Stilstand is achteruitgaan, vandaar worden er jaarlijks honderden nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment. "Elk jaar halen we 10% van de producten uit het assortiment", vervolgt Lex. "We voegen daarnaast 30% nieuwe artikelen toe. Op deze manier blijft het aanbod groeien. Op dit moment bieden we 1500 verschillende artikelen staan."

Een paar jaar geleden introduceerde het bedrijf uit Obdam een collectie waar veel goud in voorkwam. In de komende collecties zal dit langzaamaan wat veranderen. Zo wordt het glanzend goud steeds vaker vervangen door mat goud of mat zwart, om wat meer rust te creëren. Verder wordt de nieuwe collectie gekenmerkt door marmer, dat op verschillende manieren terugkomt.

Meer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
+31 (0) 226 450 846
www.richmondinteriors.nl
[email protected]